Boemska Tara Zupančič na pisanih ljubljanskih ulicah

tara zupančič

Bil je vroč poletni dan, ko se je celotna ekipa L&Z podala na ljubljanske ulice. Z namenom, da bi ustvarili čudovite fotografije za naslovno zgodbo in naslovnico poletne številke revije L&Z. In kdo drug bi lahko našo vizijo uresničil tako do potankosti, kot prekrasna Tara Zupančič.

Tara Zupančič je v zadnjih letih znana predvsem kot sovoditeljica Petra Polesa v oddaji Zvezde plešejo, pred tem pa smo jo na POP TV videvali tudi v oddaji POP IN. Marsikdo pa ne ve, da je tudi strastna motoristka, prava boemka ter srčna ljubiteljica živali … ah ja, in tudi rokerica po duši. Vse to se skriva v prikupni Tari, nad katero je bila povsem navdušena tudi naša ekipa s fotografinjo Nino Roydo na čelu, vizažistko Tino Fabjan in frizerko Mašo Rapovš ter našo modno urednico Vesno Mirtelj.

Ekipa je ustvarila čudovito naslovno (modno) zgodbo – modno zato, ker fotografije kar kipijo od čudovitih barv in modnih kosov. Tara pa se je odlično obnesla tudi v vlogi modela (v kar sploh nismo dvomili), saj je to še en izmed njenih mnogih talentov.

Intervju si obvezno preberite v aktualni številki L&Z, ki je v prodaji še do 30. avgusta. V intervjuju, ki ga je pripravila naša izvršna in lepotna urednica Ilona Penzeš, pa boste izvedeli veliko stvari ter zanimivosti o Tari.

Še več fotografij in vtise iz fotografiranja, ki jih je zapisala fotografinja Nina Roydo, pa si poglejte na njenem blogu ninaroydo.com.

 

Foto: Nina Roydo