Listanje: poglejte, kaj prinaša nova številka L&Z

Za vas smo pripravili poletno dvojno številko L&Z, ki bo z vami na vsakem koraku, tudi na morju – in bo v prodaji do 31. avgusta 2021. Vsak izvod revije ima za vas, drage naše zveste bralke, tudi darilo – in v vsakem izvodu se skriva drugačno darilo – da, tako je, prav ste slišali. Zares smo se potrudili, saj vas želimo tudi malce pocrkljati in se vam zahvaliti za vašo zvestobo.

V tokratni, malce debelejši številki, boste našli ogromno odličnih vsebin, od tistih poučnih, zanimivih, takšnih za sprostitev in še in še … Ob tem bi vam radi zaželeli, da v poletju maksimalno uživate ter si vzamete čas za odklop in sprostitev.

Top teme, ki jih prinaša nova številka L&Z:

#1 Zgodba z naslovnice: Tara Zupančič

“Vse je lepo, kar gledamo z ljubeznijo in res me obkrožajo lepe stvari. Strastna sem do ustvarjanja, do učenja novih stvari, do izzivov, ki se jih lotim in mi morda kdaj tudi niso pisani na kožo. Strastna sem do tega, da ljudem pokažem, da mi veliko pomenijo – pa ne v smislu poljubljanja in objemanja, vendar tako, da kaj naredim zanje. Nekaj, česar se ne pričakuje …” pravi vedno nasmejana voditeljica in ustvarjalka Tara Zupančič.

#2 Gola resnica!

Razkrivanje telesa povzroča marsikateri ženski veliko težav. Odpravimo pomanjkljivosti s pomočjo strokovnjakov (ali pa jih vsaj ublažimo) in razblinimo težave! Govorimo o celulitu, neželenih dlačicah, razpokanih kapilarah …

#3 Izbor poletnih ličil …

Umetnice ličenja Tina Fabjan, Neli Zovko, Saša Godejša in Jasna Oklešen so nam zaupale svoj vroči izbor lepotnih izdelkov tega poletja.

#4 Recepti za varno sončenje

Uspešne Slovenke smo vprašali, kako skrbijo za svojo kožo poleti. Ali se izpostavljajo sončenju in kako poskrbijo za ustrezno zaščito.

#5 Moda: poletni mozaik

Vremenske napovedi nam obljubljajo dolgo in vroče poletje, zato smo pripravili modni izbor lahkotnih in udobnih oblačil, kjer ne smejo manjkati modni dodatki.

#6 Trening na prostem

Imate žogo? Potem ste pripravljeni na trening – sočasno je to tudi pripomoček za sproščanje po aktivnosti. Pojdite na dvorišče, park ali na plažo in nato naprej …

#7 Prišli so dnevi za solate

Solate iz svežih sestavin se odlično podajo h glavnih jedem, a lahko so tudi glavna jed. Preizkusite solate, ki smo jih izbrali, ker se jim preprosto ne boste mogli upreti in si jih boste pripravljali vedno znova.

#8 Ženski možgani v središču pozornosti

Zakaj so ženski možgani bolj občutljivi za določene nevrološke težave – od glavobola, preko anksioznosti do Alzheimerjeve bolezni? Nove raziskave, ki so jih izvedli nevroznanstveniki (no, predvsem nevroznanstvenice!) kažejo, da spol res vpliva na možgane. Kako torej uporabiti te
informacije in poskrbeti za svoje nevrološko zdravje?

#9 Pohodništvo – vaš nov hobi

Pohodništvo, sprehod v naravi, nudi številne pozitivne vplive – tako za telo kot duha. Lahko je naporno ali lagodno, izbirate lahko sami. Zavežite si vezalke in gremo!

#10 Težko pričakovano poletje

Vsi smo pričakovali dolgo vroče poletje! Ko se zazremo v modrino in ob večerih uživamo v zvoku škržatov … Znane Slovenke so nam zaupale, kje letos preživljajo svoj dopust in kako se najraje sprostijo.

 

Nova številka revije L&Z je v prodaji od 15. julija 2021.