Čudoviti rokovniki, s katerimi bo naslednje leto zelo organizirano in produktivno

rokovniki

Rokovniki za leto 2022 so že v prodaji, kar je odlična novica, saj so lahko tudi čudovito božično darilo – zase ali za vam ljubo osebo.

Zadnja leta so rokovniki zelo popularni, oblikovalci oziroma oblikovalke le-teh pa se zares potrudijo, da bi bili čudovitega videza ter zelo uporabni. Ženske pa si tako ne moremo pomagati, da ne bi imele nekaj tako lepega, kot je rokovnik, ki bo z nami vse leto in v katerega si bomo zabeležile vse pomembne dogodke, obveznosti, sestanke, opomnike, nakupovalne sezname ter vse ostale pomembne reči. Rokovnik je vsekakor sestavni del ženske torbice. Obenem pa je odlična ideja za darilo, ki ga lahko podarite prijateljici ali sestri in z njim zagotovo ne boste zgrešili.

Zato smo preverili, kakšni rokovniki so letos na voljo in kje jih lahko kupite. Osredotočili pa smo se na domače oblikovalke oziroma podjetnice. Ti rokovniki imajo različen dizajn, barve, črke, notranji razpored … – zato si jih dobro oglejte in izberite tistega, ki vam je najbolj všeč in vam bo prišel najbolj prav.

Rokovniki za leto 2022:

Sabrina Label rokovnik My Life Designer 2022

Sabrina, ki je najbolj znana po svojem Instagram profilu @manylovesbysabrina, vsako leto navduši z rokovniki, letos pa jih je še izpopolnila. Za prednaročilo so na voljo 4 različni elegantni potiski platnic (ena od teh je, žal, že razprodana), ki navdušujejo s svojimi rose-gold detajli. K vsakemu rokovniku pa spadajo tudi nalepke. Ker je Sabrina perfekcionistka, boste krasen rokovnik prejeli v darilni škatli z enakim dizajnom, kot ste si ga izbrali za rokovnik.

Rokovnik Happy PLAN

Janja Fortin je ustvarila kolekcijo rokovnikov Happy PLAN za leto 2022, v kateri boste našli 3 različne platnice navadne velikosti rokovnika, obenem pa so v istem dizajnu na voljo tudi žepni rokovniki, ki jih boste zares spravili v vsako torbico in bodo vedno z vami. Rokovnik vam bo omogočil, da boste z zapisovanjem opravil še dvignili svojo produktivnost ter si lažje organizirali dan. Pri navadni velikosti rokovnika si lahko izberete tudi razporeditev notranjosti, in sicer dnevno ali tedensko izdajo.

Rokovniki Čarobnica

Kot pravi @lepaafna je rokovnik Čarobnica nepogrešljivi spremljevalec vsake čarobne ženske. Na voljo sta dva dizajna platnice in možnost trde vezave ali spirale. Vsak rokovnik bo kot darilo prejel tudi eno od afnastih pisal. Posebnost pa je 12 mesečnih, posebej lepih misli, ki so jih izrekle gostje podkasta Leinega Čarobnice. Misli so opremljene z izzivom ali pa unikatno ilustracijo.

Rokovniki Urshulina

Urshulina rokovniki so na voljo v kar 6 različnih platnicah, možnost pa imate tudi personalizacije, kar pomeni, da si lahko izberete svojo pisavo ter dodate besedilo za personalizacijo. Lahko izberete tudi med tedenskim pregledom in tedenskim pregledom po urah. K vsakemu rokovniku sta priložena tudi držalo za kemični svinčnik in magnet za lažje označevanje strani.

Rokovnik Ujemi ritem

Čudovit rokovnik Ujemi ritem sta ustvarili mama in hči. Na voljo je en dizajn platnice, izbirate pa lahko med trdo vezavo ali spiralo. Na voljo je letni pregled od 1. januarja 2022 do 31. decembra 2022. Primeren je tako za študentko kot za poslovno žensko.

Rokovnik PlanS Design

Pri PlanS Design sta na voljo dva dizajna platnice rokovnika, in sicer v nežnem roza odtenku z naslovom Make It Happen in v črni barvi z naslovom Don’t Quit (Do It). Izbirate lahko med notranjostjo s črtami in brezčrtnim tedenskim pregledom. Ob nakupu brezplačno prejmete tudi dodatne nalepke in kazalko.

Najlepši adventni venčki: Instagram je letos pravi navdih

Foto: Liudmila_Fadzeyeva / Getty Images Plus via Getty Images; instagram