Le teden dni nas loči do premiere serije Seks v mestu: And Just Like That in zunaj je tudi novi napovednik

And Just Like That

Tudi vi odštevate dneve do 9. decembra, ko bo na HBO Max premiera težko pričakovane serije Seks v mestu: And Just Like That? Potem si poglejte nov, malo daljši napovednik za serijo.

Deset 30-minutnih epizod serije Seks v mestu bo spremljalo ljubezenska življenja in prijateljstvo treh glavnih junakinj Carrie, Charlotte in Mirande. Novi napovednik pa nam daje vpogled v njihove modne kombinacije ter njihova življenja in dogajanje. Originalna trojica (tokrat, žal, brez Samanthe) še naprej ostaja zvesta modi, pogovorom, novim zgodbam ter najpomembneje – njihovemu prijateljstvu. Napovednik pa je razkril tudi ostale igralce, ki jih bomo videli v seriji, to so: Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson in Evan Handler. (Prve scene nove sezone serije Seks v mestu so nas zares presenetile)

Zgodba serije And Just Like That

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon in Kristin Davis bodo v nadaljevanju serije igrale  svoje like v 50. letih, toliko kot so stare v resničnem življenju. Vsekakor nas navdušuje dejstvo, da so pokazale tudi sive lase – SJP jih še posebej ponosno kaže. Glede tega pa se je na spletu zvrstilo tudi ogromno kritik, na kar je Sarah Jessica Parker tudi javno odgovorila. (Sarah Jessica Parker je odgovorila na kritike na račun svojega videza in gub)

Casey Bloys, vsebinska direktorica na HBO Max, je povedala: „Scenaristi ne bodo peljali zgodbe teh likov v njihovih 30. letih. Gre za zgodbo žensk v njihovih 50. in zadeve, s katerimi se ljudje pri teh letih ukvarjajo. Kot v resničnem življenju, ljudje pridejo in grejo. Prijateljstva se ohladijo in nastanejo nova. Radi bi povedali zgodbo o tem, kako je biti ženska v 50. letih v New Yorku. In prijatelje, ki jih je imela pri 30., jih pri tej starosti morda nima več.“ Veliko oboževalcev serije je v tem času špekuliralo, če bodo lik Samanthe Jones scenaristi ubili. Casey je vse pomirila, ko je povedala, da temu ne bo tako. „Njihove poti se bodo le razšle.“

 

Foto: instagram/@hbomax