Sarah Jessica Parker je odgovorila na kritike na račun svojega videza in gub

sarah jessica parker

Sarah Jessica Parker trenutno krasi decembrsko naslovnico revije Vogue, v intervjuju pa je povedala tudi nekaj na temo negativnih kritik in komentarjev, katerim je zadnje čase izpostavljena na vsakem koraku. Ti negativni komentarji pravzaprav letijo na leta in videz vseh glavnih igralk serije Seks v mestu – Sarah Jessice Parker, Cynthie Nixon in Kristin Davis.

„Na račun našega videza je bilo toliko nizkotnih komentarjev, ki jih ljudje nikoli ne bi namenili kakšnemu moškemu. Sploh ne vem, kaj naj rečem tem ljudem, sploh tistim na družbenih omrežjih, kjer ima vsak kaj za povedati. Sivi lasje, sivi lasje, sivi lasje. Ali ima sive lase?“ nadaljuje. „Sedim z Andyjem Cohenom in ima polno glavo sivih las. Zakaj je to v redu zanj? Nihče se ne spotakne ob to.“ Dodaja še: „Zdi se, kot da ljudje nočejo biti sprijaznjeni s tem, kar smo, kot da uživajo v tem, kako smo prikazani – vseeno če izberemo, da se želimo starati naravno ali da si pomagamo s popravki.“

„Vem, kako sem videti. Nimam izbire. Kaj naj storim glede tega? Naj se neham starati? Naj izginem?“ je še dodala Sarah Jessica Parker.

Vsebina serije And Just Like That …

Da vas spomnimo, And Just Like That predstavlja novo poglavje serije Seks v mestu in sledi Carrie, Mirandi in Charlotte, ki nadaljujejo svoje prijateljstvo iz 30. let v še bolj zapleteni realnosti življenja v njihovih 50. letih. Cynthia Nixon je povedala, da ji je všeč, da serije niso želeli pomladiti. Ena izmed scenaristk Samantha Irby pa je dejala, da je prav revolucionarno ustvariti serijo o ženskah v zrelih letih, vključno z njihovimi damskimi telesi, ki se seveda starajo. (Prve scene nove sezone serije Seks v mestu so nas zares presenetile)

Nova serija, ki bo imela 10 epizod, bo spremljala ljubezenska življenja in prijateljstvo treh od nekdanjih štirih glavnih junakinj – Kim Catrall, ki je igrala Samantho, se žal ne vrača v igralsko zasedbo. Serijo si bomo glede na napovedi HBO Max lahko ogledali v decembru, točen datum bo še naznanjen.

 

Ali ste vedeli, da lahko za samo 20 € lahko najamete stanovanje Carrie Bradshaw? Poglejte, kako.

Foto: Dimitrios Kambouris / Staff / Getty Images Entertainment