Za samo 20 € lahko najamete stanovanje Carrie Bradshaw

stanovanje Carrie Bradshaw

Ali ste kdaj sanjali o tem, da bi živeli v stanovanju Carrie Bradshaw, se oblačili v oblačila iz njene omare, se pogovarjali po njenem telefonu in tipkali po njenem računalniku? Sedaj to lahko postane resničnost, saj je prek Airbnb-ja mogoče najeti prav to stanovanje – slavno stanovanje Carrie Bradshaw.

Warner Bros. in Airbnb so namreč še pred pričetkom predvajanja novih epizod serije Seks v mestu skupaj poustvarili stanovanje Carrie Bradshaw. Gre za enako stanovanje, kot se bo pojavilo v novih epizodah, zato je tudi dizajn malce bolj sofisticiran kot v prvih sezonah serije.

sjp

Seveda pa so razmišljali tudi o vseh detajlih iz preteklosti, kot so brezžični telefon, kultne verižice z napisom Carrie, usnjeni stoli, ki jih je pred veliko časa naredil Aiden, njen prenosni računalnik …

sarah

Najbolj čaroben del stanovanja pa je vsekakor njena omara. Kar kipi od bleščic, pisanih oblek, modnih dodatkov in čevljev znamke Manolo Blahnik. Pazljivo je izobešeno tudi ikonično krilo iz tila, ki ga je za Carrie v uvodni špici izbrala njena stilistka Patricia Field.

Vse, ki bodo najeli to stanovanje, bo pozdravila sama Sarah Jessica Parker – vendar bo šlo za virtualen ogled, česar se tudi ne bi branili. Poleg tega bodo gostje lahko izbrali tudi personalizirano izkušnjo stiliranja in fotografiranja, kar je zagotovo nekaj nepozabnega.

Najboljše pa je dejstvo, da se to stanovanje v newyorški četrti Chelsea oddaja za samo 23 dolarjev na noč (okoli 20 €). To ceno so izbrali kot simboliko premiere prve sezone serije, ki se je zgodila pred natanko 23. leti.

Rezervacije bodo možne od 8. novembra naprej, zato je čas, da resno razmislimo o potovanju v New York.

 

Preberite tudi: Prve scene nove sezone serije Seks v mestu so nas zares presenetile

Foto: Kate Glicksberg