Iz zakulisja snemanja naslovne zgodbe z Lorello Flego

lorello flego

Dan, ko smo snemali naslovnico in naslovno zgodbo s sončno (res je eno zlato sonce) Lorello Flego, je bil dan odlične energije in čiste ljubezni.

100 % ženska zasedba v čudovitem ambientu hotela Adora na Bledu je uživala prav vsako minuto. Obkrožene smo bile s čudovitimi kreacijami, ki jih skrbno izbrala naša modna urednica Vesna Mirtelj, kot majhne deklice smo brskale po ličilih umetnice ličenja Tine Fabjan, Maša Repovš je (poleg Lorelline pričeske) skrbela še za smeh, fotografinja Nina Roydo pa fotoaparata kar ni spustila z rok in prepričane smo, da je fotografirala prav vse prostore v Adori.

Lorella je na svoji spletni strani Glitter.si lepo in podrobno opisala dan snemanja. Hvala za čudovite besede. Zaključila je tako: “Hvala torej mojim čarovnicam za trud in čudovit dan, ki je bil normalen. Tako je: normalen. V času norosti in strahu smo vse potrebovale samo to: dan v brezčasni vili, ki je znala ujeti naše misli.”

Sedaj pa stopimo v zakulisje snemanja naslovne zgodbe, kjer si lahko na lastne oči pogledate, kako smo ustvarjali čudovito naslovnico, ki krasi aktualno revijo L&Z ter ostale prekrasne fotografije naslovne zgodbe.

Nova številka revije L&Z z Lorello Flego na naslovnici je že v prodaji.

Kaj vas čaka v tokratni številki, si preberite TUKAJ.

Poglejte si tudi čudovit hotel Adora na Bledu – ta vila je prava paša za oči.

Foto: Nina Roydo; Lokacija: hotel Adora, Bled