Nosečnost pri starosti 40+: Hilary Swank pri 48. pričakuje dvojčka

hilary swank

Nosečnost po 40. letu dandanes ni nič novega, nas je pa s tem pred kratkim presenetila hollywoodska zvezdnica Hilary Swank, ki je naznanila, da z možem Philipom Schneiderjem pričakujeta dvojčka.

Zvezda filma Million Dollar Baby bo prvič postala mama in to pri starosti 48 let. Hilary Swank je veselo novico naznanila v TV oddaji Good Morning America, razkrila pa je tudi, da pričakuje dvojčka. »Tako sem srečna, da lahko sedaj to novico delim z vami in Ameriko. Tega sem si res dolgo želela in postala bom mama. Ne enemu otroku, temveč kar dvema. Kar ne morem verjeti,« je rekla oskarjevka.

Kmalu za to oddajo so jo gostili še v oddaji Live with Kelly and Ryan, kjer je dejala: »Počutim se zares odlično.« Povedala je tudi, da imajo dvojčke v njeni in moževi družini ter da je vse skupaj pravi blagoslov, popoln čudež in povsem neverjetno.

View this post on Instagram

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

Zvezdnice, ki so ‘pozno’ zanosile

Halle Berry

Igralka je hči Nahlo rodila pri 41. letih, sina Macea pa pri 47. V enem izmed intervjujev je rekla, da je bila druga nosečnost zanjo popoln šok, vendar da ničesar ne obžaluje.

Susan Sarandon

Igralka je prvega sina rodila pri 42., drugega pa pri 45. letih. »Nisem hitela, kljub temu, da so mi vsi govorili, da ne bom nikoli mama. Ko sem zanosila, sem vedela, da gre za pravi čudež.«

Salma Hayek

Hči Valentino je rodila pri 41. letih. Takrat je dejala: »Mislila sem, da bom pri zanositvi potrebovala zdravniško pomoč, vendar ni bilo tako. Sedaj sem popolnoma izpolnjena, česar pa morda ne bi tako jemala, če bi rodila že 10 let prej. Sedaj je hči dobila veliko boljšo mamo.«

Janet Jackson

Pevka je svojo nosečnost naznanila leta 2016, takrat pa je bila stara 50 let. Rodila je zdravega sina Eissa.

Maša Črešnik: “V zadnjem letu se mi zdi, da me nekdo tam zgoraj močno testira”

Foto: Frazer Harrison / Staff / Getty Images Entertainment; povzeto po lepotaizdravlje.rs