Tom Cruise je tudi v resničnem življenju pilot – poglejte, kakšne so njegove spretnosti

TOM CRUISE

Tom Cruise, ki ga bomo od jutri naprej lahko spremljali v kinematografih, ko na velika platna prihaja težko pričakovan film Top Gun: Maverick, ne navdušuje le v filmu, ampak je pilot tudi v resničnem življenju.

Hollywoodski igralec je namreč izurjen pilot, ki je v filmu upravljal s P-51 bojnim letalom ter nekaj helikopterji. Čeprav si je zelo želel pilotirati tudi bojno letalo F-18, mu režiser in ameriška vojna mornarica tega niso dovolili. Razlog se je najbrž skrival v tem, da je bilo skoraj 65 milijonov evrov vredno bojno letalo enostavno predrago, da bi ga dali nekomu, ki ni bil izurjen za lovskega pilota.

Tomove spretnosti si lahko pogledate tudi na zelo zabavnem posnetku spodaj, ko je voditelja Jamesa Cordena peljal kar z dvema letaloma.

Premiera filma že jutri

Težko pričakovano nadaljevanje ene velikih uspešnic izpred 36 let je svoje premierne projekcije po svetu že doživelo – pričelo se je v San Diegu, nadaljevalo v Mehiki, na filmskem festivalu v Cannesu in nazadnje v Londonu. Zdaj pa je čas za premiere filma Top Gun: Maverick tudi pri nas.

Že jutri, v sredo 25. maja, se bo v večjih kinocentrih – ljubljanskem Koloseju, v Mariboxu, ki praznujejo svojo peto obletnico ter vseh centrih Cineplexx premierno predvajala akcijska drama s Tomom Cruiseom v glavni vlogi. Prav hollywoodska uspešnica Top Gun: Maverick pa bo tudi otvorila novi mulitpleks v Ljubljani, in sicer Cineplexx Ljubljana Rudnik, ki se nahaja v nakupovalnem središču Supernova, film pa si bomo lahko ogledali v tehnologiji Dolby Atmos.

Tom Cruise

 

V Cannesu predvajali film Top Gun: Maverick, Toma Cruisa presenetili s prestižno nagrado

Foto: PR