Nežno-valoviti paž je lahkotna boho pričeska, ki jo bomo videvali povsod

nežno-valoviti paž

Če se odločate, da bi lase nekoliko skrajšali, potem je nežno-valoviti paž pričeska, ki bo popolna izbira. Zakaj, si preberite v nadaljevanju.

Oblika paža je zelo pomembna, to vemo vsi, še najbolj pa frizerji. Kako je postrižen, govori o tem, če bo pričeska videti lepo vsak dan ali ne. Tukaj pride na vrsto nežno-valoviti paž, katerega linije niso ostre, zato je tudi bolj preprost za vsakodnevno urejanje. Je popolna pričeska za poletje, saj si boste lase zjutraj hitro uredili.

Gre za nestrukturirano obliko, ki je odlično videti tudi z narastkom – sploh, če ste bolj za sproščen, lahkoten boho stil pričesk. Zanj boste potrebovali minimalno časa za stiliranje, obenem pa bo videti zelo naravno. (Poletne pričeske, ki so najboljša izbira v vročih dneh)

Kako ustvariti nežno-valoviti paž?

Odvisno od teksture vaših las, ga lahko ustvarite na različne načine. Naravno valovite lase lahko dosežete z izdelki, kot so slana pršila, pršila za teksturiranje in kreme za skodrane lase. Če si želite čisto rahlo valovite, skoraj ravne lase, si jih posušite na zraku, pri tem pa imejte sprednja pramena zatlačena za ušesa ali pa jih spnite v majhne fige. Če si želite bolj glamurozen videz, uporabite kodralnik ali ravnalnik las, kodre pa na koncu razčešite, da boste dobili mehak rezultat.

Pred vami je nekaj naših najljubših primerov stiliranja te pričeske:

5 slabih navad nege las, ki jih morate to poletje nujno spremeniti

Foto: instagram/@estelanewbold