Sijoči lasje tudi na plaži: Razkrivamo rutino nege las Jennifer Aniston

jennifer aniston

Zakaj najbolj navadna fotografija Jennifer Aniston na plaži postane viralna? Zato ker je tudi brez urejene pričeske in ličil videti odlično. Tokrat vam razkrivamo skrivnost njenih lepih las.

Dejstvo je, da zvezdnica, kot je Jennifer Aniston, seveda mastno plačuje svojega frizerja, ki iz njenih las ustvarja čudeže. Po drugi strani pa njeni lasje zaradi narave njenega dela veliko pretrpijo. Pri tem pa se igralka sooča še z eno težavo, ki jo ima marsikatera od nas: kodranje in lomljenje las. Glede na to, da pa je bila na fotografiji na plaži videti fenomenalno, se očitno njena rutina nege las obrestuje. (Pričeska ‘Rachel’ je po predvajanju Prijateljev spet najbolj zaželena)

Kako Jennifer Aniston neguje svoje lase?

Njena rutina je zasnovana na petih izdelkih, ki jih redno uporablja:

  • kvaliteten šampon
  • balzam za lase
  • suhi šampon
  • olje za lase
  • maska za lase

Šampon za lase je iskala veliko let in pri tem testirala številne, šele nato je našla takšnega, ki ji najbolj ustreza. Njeno priporočilo je, da najdete šampon, ki rešuje ključno težavo vaših las – vseeno ali so to barvani lasje, prhljaj ali lasje, ki se lomijo.

»Sama imam težavo s tem, da se mi lasje skodrajo takoj, ko pridejo v stik z vlago. Glede tega sem počela ogromno, od feniranja, ravnanja las … Nato pa sem preprosto sprejela lase takšne kot so. In sedaj je veliko lažje,« pravi Jennifer.

Poleti takoj po pranju las nanje nanese olje. To poudari njene naravne kodre in lase zaščiti pred zunanjimi vplivi. Prav tako pa enkrat tedensko na lase nanese masko.

Če opazi, da se ji lasje hitreje mastijo, uporablja suhi šampon. Na osnovi svojih izkušenj z lasmi pa je ustvarila tudi svojo linijo osnovnih izdelkov za nego las LolaVie.

Se vam v zadnjem času lasje bolj mastijo? Poznamo razlog …

Foto: Leon Bennett / Stringer / Getty Images Entertainment; povzeto po lepotaizdravlje.rs