Poletni osnovni modni kosi: 5 kosov oblačil, ki ne smejo manjkati v vaši omari

poletni osnovni modni kosi

V vsaki trgovini z oblačili boste našli tudi povsem osnovne oz. t.i. basic modne kose, ki so na prvi pogled morda dolgočasni, toda če jih dobro stilirate, bo z njihovo pomočjo vaš poletni styling popoln. Pred vami so poletni osnovni modni kosi, ki ne smejo manjkati v vaši garderobi.

Poletni osnovni modni kosi

#1 Rebrasti top

Topi na tanke ali širše naramnice so nepogrešljivi modni kos. Najbolje jih je izbrati v beli, črni, bež ali olivno zeleni barvi, saj jih boste najlažje kombinirali s preostalimi oblačili. Takšni topi se bodo lepo podali h krilom, kratkim hlačam, jeansu … Zvečer pa si lahko čez rebrasti top oblečete še suknjič – kombinacija bo vrhunska.

#2 Natikači

Minimalistični natikači brez pete so preprosto must-have poletja. Nosite jih lahko praktično na vsak outfit, poleg tega pa so tudi zelo udobni.

#3 Naglavno pokrivalo

Takšna pokrivala so praktična in modna obenem. V prvi vrsti vam bodo zagotovila zaščito pred soncem, sicer pa so odličen modni dodatek. Vseeno ali se odločite za športno kapo, klobuk iz blaga ali slamnik, nikakor ne boste zgrešili.

#4 Elegantne enodelne kopalke

Elegantne enodelne kopalke so nujen poletni modni kos. Nosite pa jih lahko tudi na krila in hlače, saj naredijo čudovito postavo.

#5 Bermuda kratke hlače

Bombažne ali lanene bermuda kratke hlače se bodo odlično videti s suknjičem, če želite malce bolj eleganten videz. Sicer pa jih lahko kombinirate s kratkimi majicami s potiski, topi in širokimi srajcami.

 

Torbe za na plažo se vračajo v velikem slogu (in da bi jih nosili, vam sploh ni treba na plažo)

Foto: instagram/@anoukyve