Listanje: poglejte, kaj prinaša nova številka L&Z

Top teme, ki jih prinaša nova številka L&Z:

#1 Jessica Chastain

Igralka Jessica Chastain je izjemno vsestranska oseba, ki se z vsem srcem zavzema za enakopravnost žensk. Morda boste presenečeni, da je Jessica tudi nekdanja balerina, izšolana veganska kuharica in ustanoviteljica produkcijske hiše.

#2 Njena zgodba: Manja Stević

Energična voditeljica in urednica jutranjih tedenskih rubrik in Življenja v rožnatem na Planetu navdušuje s pozitivno energijo. Sama pravi, da je ponosna nase in uživa v svojem življenju.

#3 Lepota: Prebujena koža

Pomlad prinaša tudi spremembe pri negi kože. Tri znane Slovenke (Taro Zupančič, Martino Vrhovnik in Nino Šušnjara) smo povprašali, kako se bo spremenila njihova lepotna rutina.

#4 Moda: Nova energija

Da vas prebudimo iz zimskega spanja in premaknemo iz udobja domačega kavča, smo modne strani posvetili sproščanju in športu.

#5 Vitki in v formi: Fitnes trendi, ki prihajajo k nam

V zadnjih dveh letih so se telovadnice in fitnes centri odpirali in zapirali v skladu z epidemiološko situacijo. Zaradi tega so se mnogi lotili vadbe s pomočjo spletnih vadnic ali pa so obuli športne copate in vadili na prostem. Vse zato, da bi ostali v formi. Skratka, pandemija je povsem spremenila naše fitnes navade. Vas zanima, kaj nas še čaka?

#6 Superhrana: Recepti

Hrustljavi in osvežujoči v solati, sladki in nežni, če so pečeni, in izjemno mehki, če jih podušimo – poznamo nešteto vrst korenaste zelenjave. V receptih, ki smo jih pripravili, smo z vlakninami in antioksidanti bogate korenčke postavili tja, kamor sodijo. Na prestol med zdravimi živili.

#7 Kako jesti bolj zdravo in prihraniti?

Ni skrivnost, da je bolj zdrava hrana, kot sta sadje in zelenjava, dražja od visoko predelane hrane. Ni pa nujno, da je zdrava hrana predraga, če znate uporabiti preproste strategije.

#8 Restart na 20 načinov

Se želite izogniti popoldanskemu padcu energije in biti spočiti od jutra do večera? Naredite nekaj preprostih prilagoditev – od uživanja beljakovinskega zajtrka do sproščanja pred spanjem – in pokali boste od energije.

#9 Vsakodnevne navade

Skrb zase bi morala biti bistveni del vaše vsakdanje rutine. Skrb zase je namreč poseben privilegij oziroma nagrada za trdo delo.

#10 Test: V kakšni finančni formi ste?

Ali ste finančno fit? Opravite test in uredite svoje finance ter si postavite temelje za prihodnje cilje.

 

Nova številka revije L&Z je v prodaji od 1. marca 2022.