Listanje: poglejte, kaj prinaša nova številka L&Z

Top teme, ki jih prinaša nova številka L&Z:

#1 Zgodba z naslovnice: Ana Tavčar

Priljubljena voditeljica dr. Ana Tavčar uspešno vodi svojo pestro poslovno pot in se z vso ljubeznijo posveča družinskemu življenju. Poleg dela na televiziji pa zelo rada tudi poučuje, saj je profesorica angleščine in nemščine ter doktorica znanosti. Strasti v življenju ima še več, ki nam jih je tudi zaupala.

#2 Priročnik za manikiro

Profesionalne rezultate manikire je mogoče doseči tudi doma. Od najpogostejših težav do obveznih orodij – zbrali smo učinkovite rešitve in orodja, ki zagotavljajo popoln epilog!

#3 Lepotni pogovor: Tinkara Kovač

“Imam svoj stil, v nekem obdobju, na začetku svoje kariere sem bila tudi glede na oranje ledine ženskega rokovskega novega vala prva in tako smo takrat z ekipo vsakič skrbno izdelali moj videz … Veliko mladih deklet me je oponašalo. Na to sem še danes ponosna, ker je bil moj stil zelo samosvoj in z noto tistega zdravega mladostniškega uporništva,” nam je zaupala Tinkara.

#4 Modni intro: Čas je za novo poslovno modo

Naj vam pomlad prinese navdih. Izberite kombinacije oblačil, ki združujejo ženstvenost, prefinjenost, subtilnost, drznost in resnost.

#5 Moda: Barvna eksplozija

Napolnite se z energijo živih, vpadljivih in neon odtenkov modnih kosov. Za vas imamo veliko idej in modnih kombinacij.

#6 Vaje za moč od glave do pet

Zdi se, da je do poletja ostalo še veliko časa, vendar temu ni tako – sedaj je skrajni čas, da začnete z rednimi treningi. Za vas smo oblikovali trening, ki ga lahko izvajate vsak dan, kljub temu pa vam ne bo vzel veliko časa.

 

#7 Različne + zdrave testenine

Ključ do odličnih testenin: veliko in še več zelenjave! Recepti, ki smo jih zbrali, so polni zdravih hranil, beljakovin, vlaknin in bogatega okusa. Zagotavljajo izdaten pritok energije in zadovoljstva.

#8 Mikrobi, ki rešujejo življenja

Mikrobiom (okoli 100 milijard mikroorganizmov, ki živijo v našem črevesju) nas lahko obvaruje pred resnimi zdravstvenimi težavami – od depresije do sladkorne bolezni.

#9 Ali preveč odlašate?

Čisto preprosto je poiskati za celo goro izgovorov (ki izhajajo iz gore časa, porabljenega na Instagramu). A ko gre za pomembne naloge, namesto nenehnega odlašanja z ukrepanjem ali odločitvami, čas, ki ga imate na voljo, uporabite za izpopolnjevanje svojih veščin. Tako boste dosegli stvari, ki si jih želite. Kako torej prenehati z odlašanjem?

#10 Kaj vam daje krila?

Uspešne ženske smo povprašali, kaj jih motivira, jih navdihuje in jim daje veter v njihova krila. Naj vas navdušijo s svojimi odgovori!

 

Nova številka revije L&Z je v prodaji od 31. marca 2022.