Listanje: poglejte, kaj prinaša nova številka L&Z

L&Z maj 2021

“Verjamem, da vas je večina z mislimi že na morju in revija, ki jo držite v rokah vas bo dodatno spodbudila, da se na dopust odpravite v najboljši formi. V njej je polno dobrih vsebin, nasvetov in idej – vabimo vas v naravo, prevetrimo kozmetično torbico, poskrbimo za vašo pomladno garderobo in nenazadnje, tudi za um in telo. Slednja dva sta ključnega pomena za polno življenje in en brez drugega na funkcionirata dobro. Zato je treba v dobri kondiciji vzdrževati oba in jima v teh mesecih posvetiti dodatno pozornost. Spomladanska utrujenost v kombinaciji z željo po idealnem bikini telesu in morebitnimi dodanimi zimskimi kilogramčki, zagotovo ni najboljša motivacija. Vsem (no, skoraj vsem) se nam je težko premakniti z udobnega kavča in stavka ‘od ponedeljka pa stroga dieta’ ali ‘jutri pa res začnem’ sta že ponarodela. Vseeno pa upam, da bo vsebina te številke premaknila vaše telo in um v pravo smer. Stran za stranjo – korak za korakom. Vzemite jo s seboj v naravo in združite prijetno s koristnim. Preprosto, mar ne?” tako nas v uvodniku nove številke L&Z spodbuja glavna urednica Nina.

Poglejmo top teme, ki jih prinaša majska L&Z:

#1 Marija Karan: “V svoji koži se počutim dobro”

Pogovarjali smo se z igralko Marijo Karan, ki sicer prihaja iz Beograda, že nekaj časa pa živi v Los Angelesu. Pravzaprav se odlično počuti v obeh mestih in obe mesti jo povezujeta. Trenutno se zaradi večjega projekta mudi v Beogradu, nam pa je med drugim zaupala tudi, kako se s pomočjo joge in meditacije pomiri ter da je za mir na vseh področjih ključna dobra organizacija.

marija

#2 Lepotni poudarki

Predstavljamo vam pet lepotnih zapovedi, ki nas navdušujejo to pomlad. Naj vam namignemo: v ospredju so barve!

lepota

#3 Lasje: Težav z njimi se lotite pri koreninah

Nakopičene odmrle celice, sebum, suhi šampon in drugi izdelki za lase lahko kožo razdražijo, povzročijo srbečico, prhljaj in druge težave. S pravo nego boste preprečili negativne posledice.

#4 Dobre bakterije za kožo

V mislih imamo probiotike in strokovnjaki so nam razkrili, ali gre v resnici za napredek v negi kože ali spet za nov komercialni trend.

#5 Pomladna garderoba

Kako smo se veselili pomladi in živih barv modnih kosov! Tokrat vam predstavljamo živahno barvno paleto, da boste lahko prevetrili in obarvali svojo garderobo.

#6 Vitki & v formi: Športni copati za najboljši rezultat

Predstavljamo vam najboljše športne copate za leto 2021. So privlačni na pogled, najpomembneje pa je, da vam bodo omogočili lahkotno gibanje.

#7 Vadite na prostem

Do sedaj smo že postali pravi strokovnjaki za vadbo doma. Za vas imamo nasvete, kako vaditi na prostem, kjer se boste naužili svežega zraka.

#8 Superhrana: popolne jedi z jajci

Če bi se morali odločiti le za eno živilo, bi zagotovo izbrali jajca. Dodamo jih lahko v vsako jed in imajo odličen okus, poleg tega pa vsebujejo proteine, maščobe in vitamine.

hrana

#9 Kako prepoznati narcisa?

Narcisoidne osebnosti ne prepoznamo vedno na prvi pogled, prav zato lahko taki ljudje ogrozijo okolico. Strokovnjaki zato opozarjajo na znake, ki kažejo na to, da imate opravka s takšno osebo.

#10 Močne ženske

Upajte si stopiti na novo pot in naj vas pri tem navduši pet močnih žensk različnih poklicev in starosti.

ženske

 

Nova številka revije L&Z je v prodaji od 30. aprila 2021.