Listanje: poglejte, kaj prinaša nova številka L&Z

L&Z junij

Pred vami je povsem poletna številka L&Z in čeprav smo bili to pomlad deležni kar veliko deževnih dni, srčno upamo, da nam poletje prinese sončne in vroče dni.

V tej številki smo ponovno pripravili ogromno zanimivih tem in intervjujev, prav tako pa smo poskrbeli, da se boste gibali (kar doma) – tudi s pilates vadbo … Dekle na naslovnici pa bi nam vsem moralo biti v velik navdih. Mlada, a zelo uspešna podjetnica Urška Sršen se je namreč znašla na Forbesovi lestvici (vau!). V reviji preberite njeno navdihujočo zgodbo in kako je prišla na tako prestižno lestvico. Ker pa poletja ni brez kopalk, vam prinašamo več kot 50 najnovejših modelov za vsak okus in postavo. Zagotovo boste našli prave zase. V nadaljevanju preglejte delček tem, ki vam jih prinaša najnovejša L&Z.

Poletne temperature pa izkoristite za raziskovanje narave in potep (tudi po Sloveniji), odklopite možgane, se sprostite in preprosto uživajte dolgo, vroče poletje. Tudi z najljubšo revijo, ki je vaša zvesta spremljevalka.

Top teme, ki jih prinaša junijska številka L&Z:

#1 Navdihujoča zgodba mlade Slovenke Urške Sršen

Urška Sršen je tista Slovenka, ki zagotovo najbolje pozna področje wellnessa in kaj najbolj potrebujemo ženske, ki želimo živeti zdravo, aktivno, polno življenje in uživati v vsem lepem. Prestižna ameriška revija Forbes je Urško prepoznala kot perspektivno mlado podjetnico in jo uvrstila na evropski seznam najperspektivnejših podjetnikov, starih manj kot 30 let! 

 

#2 Intervju z avstralsko igralko Rose Byrne

Igralka Rose Byrne je dobro izkoristila lansko leto. Osredotočila se je na osebnostno rast, lotila se je zahtevnih kardio treningov in se naučila, da se ne sme jemati preresno. Ob vsem tem je tudi snemala in zdaj čaka na premiero nove televizijske serije.

#3 Dosje koža

Vodilni dermatologi so se osredotočili na eno ključnih vprašanj: ali so izdelki vredni časa, ki ga potrebujemo za nego z njimi?

#4 Lepotni pogovor: Ivana Šundov

“Lepa je vsaka ženska, ki je avtentična, ženska, ki skrbi zase, ki se zaveda svojih plusov in minusov, ki v sebi nosi dobro kombinacijo šarma, energije, humorja, ki dela na sebi odznotraj, s katero se je lepo pogovarjati, ki je empatična, ženstvena … In še bi lahko naštevala.” pove Ivana Šundov, šarmantna voditeljica in podjetnica, s katero smo govorili tudi o negi in ličenju njene kože, skrbi za telo …

#5 Vroče poletje je pred nami

Da boste na plaži diva kot se šika, je modna urednica Vesna pripravila cel kup kopalk za vse okuse in postave. Spodaj je le delček iz čudovitega nabora.

#6 Slastni recepti iz sezonskih živil

Obroki iz sezonskih živil nudijo neizmerno bogastvo okusov, to pa še posebej velja za pomladni izbor. Pripravili smo okusne in sveže recepte, ki vas bodo navdušili.

#7 Soočite se s spremembami

Življenje je sestavljeno iz obdobij, ki si podajajo roke. Vsako obdobje s seboj prinaša določene naloge in krize, ki jih moramo obdelati in preiti, če želimo napredovati.

#8 V stiku z naravo

Nordijski koncept ‘friluftsliv’ nam nudi prav to, kar ta trenutek najbolj potrebujemo: življenje na odprtem in užitek v tem, kar nam nudi narava. In kako se naučiti živeti skladno z napotki tega življenjskega sloga? Preverite v reviji.

#9 Vrtna zabava

Ste že uredili svoj vrtni kotiček? Ali spremenili balkon, teraso v pravo cvetlično oazo? Pripravili smo nekaj namigov in idej, kako si urediti najlepšo zeleno dnevno sobo, v kateri boste uživali celo poletje.

# 10 Potrebujete mentalni predah?

“Vsi potrebujemo spremembo, potrebujemo jo bolj kot kdaj koli, potovanje pa je odličen način za to, da izstopimo iz dolgočasnih vzorcev,” pravi Alice Boyes, psihoterapevtka in avtorica knjige The Healthy Mind Toolkit. Predlagamo vam nekaj zamisli za kratek oddih, ki vam bo prinesel potrebno duševno osvežitev.

 

Nova številka revije L&Z je v prodaji od 31. maja 2021.