Listanje: poglejte, kaj prinaša nova številka L&Z

Top teme, ki jih prinaša nova številka L&Z:

#1 Zgodba z naslovnice: Mojca Mavec

Navdihuje nas s svojimi potopisnimi oddajami, vedno jo je zanimivo poslušati, saj o vsem, kar dela, doživi, obišče, poskusi …, govori s pravo strastjo. Predstavljamo si, da je spisek želja novinarke in voditeljice Mojce Mavec dolg. In res je! Pravi, da sveta nikoli ne zmanjka.

#2 Njena zgodba: Lucy Hale

V zadnjem igralskem izzivu igralka Lucy Hale uporablja svojo notranjo moč in s ponosom nosi rdečo šminko ter uživa v radovednem odkrivanju zločinov. Razkrila nam je vse o svojem pogumnem novem razumevanju življenja.

#3 Prihodnost lepote je ‘čista’

Gibanje za “čisto” nego kože in las ter zavračanje vsega, kar škoduje planetu, se širi. Ljudje smo se začeli zavedati pomembnosti tega, d a na svojo kožo ne nanašamo na tone kemikalij, kar se odraža tudi na lepotni industriji.

#4 Topel objem pletenin

Modna napoved: hladno bo, odenite se v tople pletenine od glave do pet. Za vas smo pripravili kombinacije oblačil, v katerih vam bo nadvse udobno. In kaj je lepšega kot objem mehke in tople volne!

#5 Kako se spraviti v gibanje (tudi ko vam ni do tega)

Imate nešteto izgovorov, zakaj se vam trenutno ne ljubi telovaditi? Imamo rešitve, kaj storiti v tem primeru.

#6 Superhrana: Žita na nov način

Polnozrnata žita so zahvaljujoč bogatemu okusu po oreščkih popoln dodatek k skoraj vsakemu obroku in mi vam prinašamo slastne recepte z njimi.

#7 Kako nas lahko sočutje spremeni

Gre za super moč, ki nam dokazano pomaga, da smo srečnejši, sposobnejši in odpornejši. Strokovnjaki pa pravijo, da jo premalo uporabljamo. Kako se naučiti izkazovanja ljubezni samemu sebi?

#8 Kaj nam prinaša kriza srednjih let

Naš odnos do te življenjske faze je lahko precej zapleten. Lahko pa nam omaga pri odkrivanju, v katero smer bi morali iti.

#9 Wellness v lastnem domu

Nekaj strateških sprememb in vaš življenjski prostor bo vplival na to, da boste okrepili svoj imunski sistem. Pripravili smo vam načrt!

#10 Ureditev doma v jesenskem vzdušju

Prišel je čas pisanih skodelic z vročimi napitki, toplih odej, mehkih blazinic, romantične svetlobe svečk in stoječih lučk, ki pričarajo pravo jesensko pravljico.

 

Nova številka revije L&Z je v prodaji od 2. novembra 2021.