Listanje: poglejte, kaj prinaša nova številka L&Z

LZ naslovnica marec

“Ta številka – še bolj kot ostale, slavi žensko. Dva praznika v marcu sta dodaten opomnik, kako pomembna je naša vloga v družini, družbi, svetu. Kako pomembne pa smo si me same? Na katero mesto smo postavile sebe? Se dovolj cenimo? Si vzamemo čas zase? Si privoščimo razvajanje? Se imamo res rade? … Takole se zmenimo; od danes dalje skupaj začnemo z malimi koraki na poti do tiste sebe, ki bi rade postale.” Tako v uvodniku nagovarja vas, drage bralke, naša glavna urednica Nina.

V tokratni številki ne smete izpustiti teh tem:

#1 Nekdanja umetnostna drsalka

Špela Perc, vrhunska športnica in nekdanja umetnostna drsalka že šesto leto z družino živi v Kanadi, sedaj pa je strast našla v pilatesu. Zaupala nam je, kaj jo v Kanadi navdušuje, kako je tam živeti, kako potekajo njeni dnevi, ki jih usklajuje s sinom, možem, s svojimi treningi, ima pa tudi dve psički. Špela je pravi navdih in z užitkom boste prebrali intervju o njenem življenju in tudi nasvetih za vas.

špela perc listanje

#2 Težave z lasmi pod lupo

Izpadanje las, razcepljene konice, prvi sivi prameni …, strokovnjaki poznajo rešitve. In dobra novica – tudi doma se lahko lotite odpravljanja teh težav.

#3 Z laserjem nad poškodbe kože

Zimski čas je idealen za dermatološke posege; za odstranjevanje sprememb, ki jih skozi leta povzročijo sončni žarki, in za blaženje prvih znakov staranja. Po obdelavi z laserjem je koža bolj občutljiva, še posebej na sonce, zato je dobro te posege opravljati  pozimi. Odkrijte, kateri poseg bi bil najbolj primeren za vas.

#4 Laminacija obrvi

Ta inovativna in neinvazivna metoda je popolna alternativa microbladingu in uživa v svojih petih minutah slave. Preverite, kako do popolnih obrvi.

#5 Trend poročilo: osvežite svojo garderobo

Pomlad je pred vrati in sedaj je čas za osvežitev garderobe. Ne veste, kje začeti? Naj vam pri tem pomagamo.

#6 Vzljubite vadbo!

Odkritje najboljše strategije, kako treninga ne boste jemali kot obveznost, temveč kot pravo zadovoljstvo in užitek.

#7 Obroki za več energije

Jedi, ki jih boste našli v tej številki, so polne arom in okusa, imajo veliko potrebnih hranil ter so sestavljene iz polnozrnatih žit, zelenjave in morskih plodov. Vlile vam bodo optimizem in povrnile energijo za prve spomladanske dni.

obroki za več energije listanje

#8 Dobrodošli v svet intime

Mazila za intimni predel, olje za nego dlačic, CBD izdelki, ki blažijo menstrualne krče – vsi ti izdelki so del nove veje v lepotni industriji, ki končno razbija tabu o ženskem telesu, še posebej o intimnih predelih.

#9 Ljubezen, ki traja

Vsaka čustvena vez se s časom spreminja. Spoznajte, kaj lahko pričakujete na poti od medenih tednov do globoke povezanosti. Na ta način boste lažje okrepili odnos s partnerjem.

#10 V ravnotežju

Kako spretno znajo žonglirati med družinskim življenjem in kariero, nam je zaupalo šest žensk, k jih zelo radi občudujemo. Zagotovo bodo v navdih mnogim izmed vas!

ravnotežje2

ravnotežje 1

Nova številka L&Z je v prodaji od 27. februarja.