Listanje: Poglejte, kaj vam prinaša februarska številka L&Z

Nova številka revije L&Z je tukaj, na prodajnih mestih vas čaka od 31. januarja naprej. 

 

Top teme

#1 Zgodba z naslovnice

Svoje delo vedno opravi profesionalno. Televizijske oddaje postavi na nov nivo, dogodki z njo zažarijo. Poznamo jo kot vedno do potankosti urejeno voditeljico s prelepim nasmehom in čudovitimi  lasmi. Čeprav se morda na prvi pogled zdi resna, je zelo zabavna in humorna, zato ima okoli sebe vedno veliko ljudi. Na prvo mesto bo vedno postavila svoji hčerki, Zaro in Niko. Ivana Šundov nam je v iskrenem intervjuju odprla vrata svojega življenja.

#2 Polne svežih idej

Zdi se, kot da zanje ni ovir. So polne elana in svežih idej, delo z njimi v ekipi je pravi užitek, pravijo sodelavci. Razkrile so nam, kaj jih navdušuje pri njihovem poklicu, na katere dosežke so še posebej ponosne, zaupale pa so nam tudi svoje nasvete.

#3 Priročnik za zimsko ličenje

Tudi pozimi ne manjka priložnosti za bolj svečano ličenje. Izberite enega od videzov in ga preizkusite ob naslednji priložnosti.

#4 Moč olja za zdrave lase

S starodavno indijsko prakso nege z različnimi olji lasem in lasišču zagotovimo vlago in hranila. Nega z olji je tudi popoln zimski ritual. Za vas smo pripravili vodnik, v katerem smo strnili nasvete za ajurvedsko nego las.

#5 Moda: Zapeljivo

Za hladne februarske dni smo vam pripravili vročo modno napoved, za valentinovo in za vsak dan.

#6 10 nasvetov: Zdravje ob vstopu v štirideseta

Strokovnjak za zdravo gibanje pravi, da moramo za boljše in dolgotrajnejše rezultate več jesti in manj trenirati. Seveda smo se vprašali, le kako je to mogoče? Preverite njegove odgovore.

#7 Superhrana: Navdušite s kosilom

Sašo Šketa nam je postregel z nekaj krasnimi recepti, ki so obenem preprosti in izvrstne kulinarične domislice.

#8 Potovanja: Poletje sredi zime

Oddaljene eksotične destinacije so v tem letnem času vse bolj zaželene. Predstavljamo vam jih le nekaj, od čarobnih trenutkov, ki jih ponujajo Zanzibar, Maldivi, Dominikanska republika, Kuba, Barbados in Tulum.

#9 Z družino okoli sveta

Modna oblikovalka Maja Ferme je v začetku leta z možem Igorjem in petletno hčerko Paris Noa odpotovala največji življenjski dogodivščini naproti.

#10 Koliko stane življenje?

Življenjski stroški strmo naraščajo, po mnenju nekaterih napovedi konca rasti cen ni videti. Strokovnjake smo vprašali, kako zavarovati svoj denar, a tudi duševno zdravje.