Listanje: Poglejte, kaj vam prinaša majska L&Z

Nova številka revije L&Z je tukaj, na prodajnih mestih vas čaka od 4. maja naprej.

Na prodajnih policah je že povsem spomladanska številka L&Z, nekaj tem, ki jih boste našli v majski številki, pa vam prinašamo v nadaljevanju. Novo L&Z krasi ena največjih hrvaških zvezdnic, navdihujoča in karizmatična Jelena Rozga.

Upamo, da boste uživali v trenutkih ob prebiranju nove številke …

#1 Njena zgodba: Martina Vrhovnik

Martino smo najprej spoznali kot priznano vizažistko, ki je bila prisotna na vseh večjih modnih revijah in dogodkih, kjer se je trlo znanih obrazov. Tudi veliko nevest razveseljuje na njihov najlepši dan, ličenja pa je naučila tudi mnogo mla­dih vizažistk. Je velika ljubiteljica lepote in zaupala nam je, kaj ji le-ta pomeni ter mnogo več …

#2 Preoblikovanje telesa: Čvrsta in gladka koža

Če imate najraje domačo nego, imamo za vas super novico! Na tržišču je ogromno izdelkov z inovativnimi formulami za preoblikovanje telesa in obračun s celulitom, ki zagotavljajo strokovne rezultate v udobju lastnega doma.

#3 Dosje: Področje okoli oči

Strokovnjaki se strinjajo, da si predel okoli oči zasluži veliko več pozornosti, kot mu je namenjamo. Kaj moramo vedeti o negi tega občutljivega predela …

#4 Modni intro: Jeans

Jeans je nedvomno brezčasna modna uspešnica. Ena izmed raziskav je pokazala, da ga v vsakem trenutku nosi več kot pol sveta! To sezono bo še bolj priljubljen, saj so ponovno popularne jeans oblekice in srajce. Prav tako pa ste lahko od glave do pet oblečeni v jeans – to pomlad je trend ‘jeans na jeans’.

#5 Moda: Trendi alarm

Čeprav smo ravno zakorakali v pomlad, že razmišljamo o vročem in dolgem poletju. Za sončno osvežitev poletne garderobe smo za vas izbrali štiri prihajajoče trende.

#6 Fit in v formi: Kardio brez skakanja

Izbrali smo kratko vadbo, sestavljeno iz vaj, ki ne vključujejo skakanja ali teka, kar pomeni, da jih lahko izvajate v udobju svojega doma, ne da bi pri tem motili sosede.

#7 Superhrana: Nova večerna zabava

Vsi hrepenimo po druženju ob obroku. A stresu, ki večinoma spremlja pripravo večerje za veliko družbo, bi se raje izognili. Za vas smo pripravili rešitev! Preproste, zabavne, posebne in zdrave prigrizke lahko kombinirate, združite ali postrežete sočasno. Gostje zagotovo ne bodo ostali ravnodušni, gostiteljica pa se bo lahko sprostila in uživala v zabavi …

#8 Menstrualna pismenost – do katere stopnje smo prišle?

Ali vložek skrivate v rokavu, da ga ne bi kdo opazil, ko greste na stranišče ali vas je z grozo navdal rdeč madež na kavbojkah? Ce spadate v novo generacijo menstrualno pismenih žensk – česa takega zagotovo NE počnete. Toda koliko od nas je že doseglo to raven, da jasno in glasno govori o menstruaciji, brez dlake na jeziku? Le skozi odprte pogovore lahko menstruacija v različnih obdobjih ženskega življenja postane manj neprijetna. Morda celo pomagajo k opolnomočenju.

#9 Namigi za več serotonina

Dvignite si razpoloženje s preprostimi nasveti, ki so jih odobrili strokovnjaki.

#10 Izdelki za bolj zdrav dom

Zbrali smo 25 najbolj inovativnih izdelkov na svetu za bolj trajnostno in zdravo življenje v vašem domu.

Iz zakulisja snemanja majske naslovnice: