Listanje: Poglejte, kaj vam prinaša novembrska številka L&Z

Nova številka revije L&Z je tukaj, na prodajnih mestih vas čaka od 2. novembra naprej. V prodaji bo do 15. decembra.

 

TOP TEME

#1 Zgodba z naslovnice

Adrijana Dimec: »Od sebe vedno zahtevam preveč«. Podjetnica, vplivnica in lastnica modne spletne trgovine nam je zaupala marsikaj o svojem življenju ter o selitvi na Japonsko.

#2 Lepota: Šminke

Od mat pigmenta do sočnega leska, katera tekstura vas je to sezono najbolj navdušila? Nas so kar vse!

#3 Lepota: Retinol

Gre za sestavino, ki že dolgo velja za učinkovito orožje kozmetične industrije. Zdaj so na trg prišle nove različice priljubljene klasike in čas je, da jih preizkusite.

#4 Moda: Vroče-hladno

Meglena jutra, topli sončni popoldnevi in hladni zimski večeri. Vam zveni znano? Posledično smo vse letne čase združili v en modni intro.

#5 Bodite fit + v formi: 10 napotkov za aktivno jesen

Jesen je tu, odeta v prelepe barve. In četudi so temperature nižje, nas pisan plašč, v katerega se obleče narava, vabi na prosto. To je čas, ko se moramo za lažje soočanje s tveganji, ki jih prinaša zima, osredotočiti na vzpostavitev zdravih navad. Za vas smo pripravili nekaj napotkov, s katerimi si boste tlakovali pot k zdravju.

#6 Superhrana: Recepti za gurmanske užitke

Kuharski chef Aleksandar Urošević ke za razvajanje brbončic doma ekskluzivno za bralke L&Z pripravil nekaj slastnih jesenskih receptov.

#7 Resetirajte metabolizem

Pospeševanje bazalnega metabolizma nam lahko pomaga zmanjšati tveganje za celo vrsto kroničnih bolezni. A metabolizem se s starostjo naravno upočasni, kako to doseči?

#8 Testirajte se: Ali znate postavljati meje?

Gre za veščino, ki se je nekateri nikoli ne naučijo, čeprav je zelo pomembna! Za vas smo pripravili test, s katerim boste ugotovili, kam spadate.

#9 Njihova pot do uspeha

Vsaki poti osebne in karierne rasti sledijo številni izzivi. Preverjamo nenapisano glavno pravilo – uspešnejši kot si, več je odrekanj. Uspešne ženske nam razkrivajo, s kakšnimi izzivi se soočajo in od kje črpajo navdih za svoje poslovne ideje.

#10 Dom: Barva leta 2023

Vsako leto napovejo barvne trene, ki bodo zaznamovali notranji dizajn. Med njimi pa bo tudi malinovo rdeča.