Listanje: Poglejte, kaj vam prinaša septembrska številka L&Z

Nova številka revije L&Z je tukaj, na prodajnih mestih vas čaka od 1. septembra naprej.

#1 Zgodba z naslovnice

Pevka Nina Pušlar nam je v zelo osebnem intervjuju razkrila svoje strasti in zaupala, s kom najraje preživlja svoj čas. To jesen jo čaka tudi posebna prelomnica na glasbeni poti, koncert v ljubljanski Hali Tivoli.

#2 Njena zgodba: Madonna

Ena največjih ikon pop glasbe še razburja javnost, trenutno tudi zato, ker o njej snemajo biografski film.

#3 Nega po izpostavljanju soncu

Hiperpigmentacije, suha koža, izsušeni lasje, gubice, akne, ki jih povzroča znoj … To je le nekaj “spominkov”, ki jih na našem telesu in obrazu pusti poletje.

#4 Jesenski modni intro

Kmalu bo nastopila jesen, ki bo zopet prevetrila naše omare. Za lažji izbor predstavljamo prihajajoče modne trende, tokrat poleg vročih novosti tudi tiste bolj skrite, ki jih boste kljub temu srečevali na vsakem koraku.

#5 Fit + v formi

Tek v naravi, po gorskih stezicah ali gazeh na najbližji vrh, vam bo pomagal odkriti čarovnijo vadbe v naravi. Naj vas razsvetlimo, kako najti pravi zanos, da vas popelje v športno jesen!

#6 Ali lahko spremenimo lastno osebnost (kar tako)?

Ekstravertirani ljudje so po znanstvenih raziskavah srečnejši in bolj zdravi kot introvertirani. Zato nas je zanimalo, ali lahko bolj zadržani tudi razvijejo drugačne osebnostne lastnosti? In v kakšni meri sploh lahko vplivamo na ključne lastnosti naše osebnosti?

#7 Šibka točka generacije ‘always on’

Raziskujemo: Zakaj imajo ljudje, ki se le redko “izklopijo” in je njihov urnik poln od zgodnjega jutra do poznega večera (tudi na dopustu), tako pogosto želodčne težave?

#8 Psiha: RAIN proti tesnobi

S pomočjo teh nasvetov metode RAIN boste lahko hitro pozabili na neprijetne občutke.

#9 Moč družine

Ni pomembno, ali ste v krvnem sorodstvu, ste uradno sklenili novo zvezo in jo potrdili z dokumenti ali pa vas veže samo ljubezen – družina in njeni člani lahko izboljšajo življenje na več načinov. Raziskali smo globino teh vezi, kako na nas vplivajo in nas ohranjajo močne.

#10 Urejanje doma

Umirjeno in elegantno: Naravni materiali in pomirjujoče nevtralne barve v svetlih odtenkih bodo vaš dom naredili bolj prefinjen.