Jennifer Lawrence je na premieri filma Don’t Look Up sijala v zlati obleki in še zaradi enega razloga

jennifer lawrence

Oskarjevka Jennifer Lawrence ima še dodaten razlog, zakaj tako sije. Igralka je namreč visoko noseča in je včeraj navdušila na premieri filma Don’t Look Up.

31-letna igralka Jennifer Lawrence, ki z možem Cooke Maroneyem pričakuje prvega otroka, je na nedeljski premier filma Don’t Look Up v New Yorku dobesedno sijala v dolgi, zlati obleki. Sijaj pa je nadgradila še z uhani Tiffany & Co. ter elegantno pričesko.

Jennifer se je tako na rdeči preprogi pridružila soigralcu Leonardu DiCapriu, film pa bodo na Netflixu pričeli predvajati 24. decembra. Zgodba govori o dveh astronomih (Lawrence in DiCaprio), ki pričneta z veliko medijsko kampanjo, da bi človeštvo posvarila pred bližajočim se kometom, ki bo uničil naš planet. V filmu igrajo tudi druga znana igralska imena, kot so Meryl Streep, Jonah Hill, Cate Blanchett in drugi.

jennifer lawrence leonardo dicaprio

Jennifer, ki jo je revija Forbes med letoma 2015 in 2016 proglasila za najbolje plačano igralko, je leta 2012 prejela tudi oskarja za vlogo v filmu Silver Linings Playbook. Leta 2019 se je poročila in letos septembra naznanila nosečnost. Kasneje je tudi jasno povedala, da bo poskrbela za otrokove pravice o zasebnosti. Kar pomeni, da ga zagotovo ne bo javno izpostavljala in da prosi, da tudi drugi spoštujejo njeno odločitev.

 

Premiera serije Seks v mestu: And Just Like That bo še ta teden in zunaj je tudi novi napovednik

Foto: Mike Coppola/ Staff / Getty Images Entertainment