Kate Hudson je na tem posnetku videti kot profesionalna športnica

kate hudson

Igralka Kate Hudson je po tretji nosečnosti začela z rednimi treningi, da bi svoje telo spet spravila v formo. In čeprav se je slavna igralka od nekdaj držala zdravega načina prehranjevanja in je veliko telovadila, sedaj priznava, da to sploh ni lahko, vendar pri tem ne popušča in ne obupuje.

Tako lahko na njenem Instagram profilu vidimo veliko posnetkov treningov, ki vključujejo TRX in sklece. Seveda pa vmes ne manjka tudi čudovitih slik sprehanja po plaži in ležanja ob bazenu, saj se Kate ravnokar z družino mudi v Gčiji, kjer snema nadaljevanje filma Knives 2.

Vendar, koliko uživa, toliko tudi trdo dela. V impresivnem posnetku, ki nas je povsem navdušil, vrti nad glavo Aqua bag vrečo, napolnjeno z vodo. Njen trener Brian Nguyen pravi, da je to popoln del opreme za potovanja, saj jo lahko zložite v nahrbtnik. Poleg tega sami določite njeno težo, odvisno od količine vode. Ta trening je odličen, saj z njim obremenite celotno telo. Njen trener je tudi povedal, da je Kate že od nekdaj zelo močna, zato je do sedaj izvajala že zelo različne treninge. Ta trening pa je tudi zanjo nekaj novega, z njim bo še dodatno okrepila svoje telo in mišice.

Preberite tudi članek Vadba, ki jo izvaja Drew Barrymore, da se pri 45. počuti bolje kot kdajkoli.

Foto: Frazer Harrison / Staff Getty Images Entertainment via Getty Images, povzeto po ljepotaizdravlje.hr