Katero vadbo izbrati, da boste dosegli najboljše rezultate? Zvezdnice poznajo odgovor!

zvezdnice

Na Instagramu smo preverili, s kakšno vadbo se ukvarjajo zvezdnice. Pri tem vam pomagamo, da izberete najboljšo vadbo zase.

Boks namesto dvorane

Ena najbolj uspešnih manekenk, Gigi Hadid, veliko pozornosti in časa namenja svoji telesni pripravljenosti. Že kot deklica se je veliko ukvarjala s športom, saj je jahala konje in igrala odbojko, a danes je njena vadba drugačna. Poleg vseh obveznosti, ki jih ima sedaj tudi kot mlada mamica, kondicijo najraje vzdržuje z boksom. In zakaj ravno ta športna vadba? Pravi, da je boks veliko bolj zanimiv kot pa vadba v fitnesu, v katerem se enostavno ne vidi. Seveda imajo geni veliko zaslug za njeno popolno postavo, a punca nanje ne da prav veliko. Vsakodnevni udarci v boksarsko vrečo zanjo niso napor, ampak velik užitek.

Gibanje kot način življenja

Fizična aktivnost je bistvenega pomena v življenju Adriane Lima, kar se vidi na njenem telesu. Manekenka vedno poudarja svojo potrebo po vsakodnevni vadbi. Najraje kombinira vaje v fitnesu s tekom, ko pa se odpravi na službeno pot, ima s seboj vedno kolebnico. Vsako jutro jo preskakuje vsaj 10 minut. Preprosto, ne?

Joga in pilates kot zmagovalna kombinacija

Ko gre za vadbo, Miranda Kerr najraje kombinira jogo in pilates, dvakrat tedensko. To rutino pa rada začini z izvajanjem ‘planka’, torej deske, ki aktivira prav vse mišične skupine v telesu. Ko je na poti, se ukvarja tudi z vadbo Ballet Beautiful.

Kardio in vaje za moč

Ko imate pri 52. letih telo kot Jennifer Lopez, je jasno, da nekaj delate dobro. In s čim točno se J. Lo ukvarja, da je videti tako čudovito? Trenira po napotkih Tracy Anderson, trenerke slavnih, in trenerja Davida Kirscha. Jennifer rada kombinira različne fizične aktivnosti. Tek in ples rada zaključi z vajami za moč.

Vse je odvisno od razpoloženja

Nedvomno je Kate Hudson vzorčni primer, kako se zdrav način življenja odraža na našem videzu. A njo usmerja razpoloženje – včasih ji ustrezajo raztezne vaje in power joga, včasih pa njeno telo potrebuje malce več akcije in takrat se odloči za spinning. So pa dnevi, ko se namesto stroge vadbe prepusti plesnim ritmom. Trdi, da najbolj vidne rezultate zagotavljajo vaje za zadnjico in pilates.

Trening v naravi

Sanjsko postavo ima tudi Emily Ratajkowski. Zanimivo pa je, da znana manekenka ni zagovornica strogega fitnes režima. Pazi na prehrano, najraje pa izvaja jogo, vadbo v naravi in hodi v hribe.

 

Disciplina in odločnost

Tako kot v poslu tudi na športnem področju Beyoncé ničesar ne prepušča naključju. Znana je po svojih precej strogih detoksikacijah. Večkrat je že poudarila, da si enostavno ne more privoščiti, da bi se prehranjevala nezdravo ali da se ne bi gibala. Glasbenica vadi s pomočjo osebnega trenerja, njen trening pa temelji na vajah za celo telo. Beyoncé zaužije šest manjših obrokov, ki temeljijo na zelenjavi.

Kardio vadba za zdravo kožo in njen ten

Foto: instagram/katehudson