Malica, ki vsebuje manj kot 150 kalorij

malica

Če si želite poleti izgubiti še kakšen kilogram, ne rabite stradati. Pravzaprav se morate le oborožiti z zdravimi prigrizki, ki nimajo preveč kalorij. Takšni prigrizki so lahko odlična malica.

20 mandljev (140 kalorij)

Mandlji vsebujejo veliko vlaknin, raziskave pa so pokazale, da pomagajo tudi pri hitrejši izgubi kilogramov. Pest mandljev dnevno pa bo blagodejno delovala na vašo kožo in srce.

malica

Kocka temne čokolade (140 kalorij)

Temna čokolada je zelo zdrava, saj vsebuje veliko antioksidantov, pomaga pa tudi pri topljenju maščobe na predelu trebuha. Prav tako pa zmanjšuje raven hormona stresa (kortizola), zato si jo kar privoščite pred stresnim sestankom.

malicamalica

Dve žlici arašidovega masla in štiri palčke zelene (130 kalorij)

Arašidovo maslo po potešilo vašo željo po sladkem, zelena pa bo pomagala v boju proti celulitu. Kmalu bo ta prigrizek postal eden vaših najljubših ter vaša nova malica.

malica arašid

Sendvič s sirom in jajcem (150 kalorij)

Če ste lačni in bi radi za malico pojedli kaj bolj konkretnega, izberite okusen sendvič z jajcem in sirom. Ta sendvič vas bo nasitil, jajca pa so prava superhrana. Vsebujejo sestavino kolin, ki pomaga pri blokiranju absorpcije maščobe.

Katero sadje je najbolje jesti za zajtrk?

Foto: puhhha, Nuthawut Somsuk / Getty Images Plus via Getty Images; Unsplash