Ta viralni TikTok trik vam bo pomagal, da ne boste zavrgli toliko hrane

zavrgli toliko hrane

Včasih se je težko organizirati, da bi porabili prav vse, kar imate v hladilniku, vendar bi vam ta viralni TikTok trik lahko zelo pomagal pri tem, da ne boste zavrgli toliko hrane.

Se vam je kdaj zgodilo, da ste odprli hladilnik, ga zaprli in takoj pozabili, kaj je bilo v njem? Ali da ste prišli iz trgovine in med zlaganjem živil ugotovili, da imate že eno škatlo jajc v hladilniku? Nato pa se vam zgodi, da jih ne uspete pravočasno porabiti? Ne dvomimo, da ste na vsa vprašanja odgovorili z ‘da’. Če niste najboljši v organizaciji, potem bi vam ta viralni TikTok trik za nakup živil lahko zelo pomagal pri tem, da ne boste zavrgli toliko hrane. Pri tem pa boste tudi privarčevali.

@annielaurel

I’m so happy for all the positive feedback on these, I hope this helps! Sorry in advance for my bad cutting skills #fyp #diy #diyproject

♬ As It Was – Harry Styles

»Naredila sem majhne magnetke vseh živil, ki jih kupujem, da sem lahko na tekočem s tem, katera živila še imam in katera ne,« je napisala Laurel. Gre za večino živil, ki jih redno kupuje, za katere je naredila majhne magnetke, ki jih ima na hladilniku. Na ta način je bolje organizirana in točno ve, česa ji je zmanjkalo, česa pa ne. Magnetke lahko naredite sami, lahko pa jih naročite prek spleta.

Če imate raje seznam, ga nalepite na hladilnik. Lahko si omislite tudi majhno tablo s kredo. Na ta način si boste olajšali nadzor nad živili, ki jih imate v hladilniku.

 

Nasveti, kako varno in hitro odtaliti meso

Foto: Anikona / Getty Images Plus via Getty Images; povzeto po ljepotaizdravlje.hr