Supermodel Miranda Kerr ima nekaj odličnih vaj za zadnjico

miranda kerr

39-letna Miranda Kerr je supermodel in mamica treh otrok. Seveda je znana po svoji zavidanja vredni postavi, kot prvi avstralski model pa se lahko pohvali, da je ena izmed angelčkov Victoria’s Secret. Tokrat pa je s svojo trenerko Megan Roup pokazala nekaj odličnih vaj za zadnjico.

Prikupna Avstralka je pri svojih 39. letih dosegla že ogromno. Najbolj je znana kot supermodel, sicer pa je tudi uspešna poslovna ženska, ki je ustanovila lepotno znamko KORA Organics. Med letoma 2010 in 2013 je bila poročena z igralcem Orlandom Bloomom, s katerim ima 11-letnega sina Flynna. Od leta 2017 pa je poročena s podjetnikom Evanom Spiegelom, s katerim ima 4-letnega sina Harta in 2-letnega sina Mylesa.

Prisega na redno telovadbo in zdravo prehrano

Miranda Kerr je znana po tem, da rada telovadi in skrbi za zdravo prehrano. Vsi, ki jo poznajo, pravijo, da je predana vadbi in da telovadi prav vsak dan. Prav tako si vsako jutro vzame 30 minut za jogo. Zelo pa so je všeč tudi pilates, tek, hitra hoja ter vaje za trebušne mišice in zadnjico. Če želite vaditi tako kot ona, to ne bo težko, saj je na svojem Instagram profilu s svojimi sledilci delila nekaj odličnih vaj za zadnjico, ki jih je prikazala s svojo trenerko Megan Roup. Poglejte si jih na posnetku spodaj …

View this post on Instagram

A post shared by Megan Roup (@meganroup)

 

Hula hop obroč: zabavna in učinkovita vadba

Foto: Emma McIntyre / Staff / Getty Images Entertainment