Po raziskavah sodeč, smo ženske najsrečnejše takrat …

ženske najsrečnejše

Raziskave pravijo, da smo ženske najsrečnejše, ko smo v družbi naših prijateljic. Preživljanje časa z njimi nam namreč pomeni ogromno in nas zares osrečuje.

Ena študija je odkrila, da ženske zares osrečuje preživljanje časa v družbi prijateljic. Študija je ugotovila, da 82 odstotkov žensk iskreno ceni čas, ki ga preživijo v družbi svojih prijateljic, pomeni pa jim veliko več kot materialne dobrine.

Rezultati študije so pokazali, da dvakrat bolj uživamo v družbi prijateljic, kot recimo v tem, da nam nekdo podari kos nakita, gremo na manikiro ali si privoščimo par novih čevljev. Res je, da se nakit čudovito blešči, vendar nam ne more pomagati prebroditi krize po razhodu s partnerjem ali nas iz srca nasmejati ter nas povabiti na pijačo, ker smo napredovali v službi. Ko gre za stvari, ki nam v življenju pomenijo največ, se prijateljice nahajajo v vrhu seznama prioritet.

ženske

Vseeno je, če se družimo z le eno prijateljico ali imamo skupino prijateljic, s katerimi uživamo. Zanje si moramo vzeti čas, prav tako pa so ta druženja popolna sprostitev in poceni psihiater (če se malce pošalimo). Prijateljice so naš steber, vedno se jim lahko zaupamo in vedno nas bodo poslušale. In to je tisto, kar v življenju šteje največ, da imamo svojo podporno skupino.

 

Blake Lively in Ryan Reynolds delita nasvete za uspešen zakon

Foto: Jacoblund / Getty Images Plus via Getty Images