Odlični triki za prekrivanje temnih podočnjakov

temnih podočnjakov

Ni se preprosto znebiti temnih podočnjakov, ki vašemu obrazu dajejo utrujen videz. Vendar imamo nekaj trikov, s katerimi lahko izboljšate njihov videz.

Gel

Najboljši način, da se znebite temnih podočnjakov, je zagotovo uporaba gela, ki področje okoli oči ohladi in zmanjša zabuhlost. Nanesite ga na temne podočnjake in pustite delovati 5 minut. Gel vsebuje tudi visok odstotek vode, ki bo ta predel navlažil in ohladil.

Krema

Podoben učinek ima tudi krema za okoli oči, katere sestavni del sta kofein in vitamin K, ki krepita in ožita žilice ter tako zmanjšujeta zabuhlost. Predlagamo, da takšno kremo hranite v hladilniku, saj bo tako imela tudi učinek hlajenja.

Vlažilne kreme, ki so zasnovane na zelenem čaju, kamilici ter vitaminoma A i E, prav tako pomirjajo zabuhlost, obenem pa delujejo tudi proti staranju. (7 načinov, kako se znebiti zabuhlega obraza)

Dodaten trik

Podočnjake lahko uspešno prekrijete z raznimi korektorji – le najti morate pravega, ki vam ustreza. (5 najboljših drogerijskih korektorjev)

Še en trik pa se skriva v bež barvici za oči. Pred nanosom ličil, oči uokvirite z bež barvico. Na ta način boste oči odprli in osvežili pogled. (TikTok trik proti zabuhlim očem: Skrivnost je v zamrznjenem stiku)

 

Podočnjaki in gubice okoli oči bodo preteklost

Foto: yacobchuk / Getty Images Plus via Getty Images