Zajtrk Kate Middleton je idealna izbira za dame po 40. letu

zajtrk kate middleton

Zajtrk, ki ga Kate Middleton izbere vsako jutro, ji pomaga pri vzdrževanju dobrega zdravja ter vitke postave. Preverili smo, kaj valižanska princesa pije in je zjutraj, da bi ostala v formi.

Januarja 2022 je valižanska princesa (kot je njen novi naziv po smrti kraljice Elizabete II.) in soproga princa Williama dopolnila 40 let. Ker pa je pri tej starosti veliko bolj vitka in fit kot v mladosti, nas je zanimalo, kaj počne, da vzdržuje formo. Bodoča kraljica uživa v krosfitu, aerobiki, veslanju, jadranju, smučanju, kolesarjenju in drugih fizičnih aktivnostih. Veliko pa ji pri tem pomaga tudi zdrava prehrana.

Zajtrk Kate Middleton

V enem izmed intervjuju je Kate razkrila, kaj najraje je za zajtrk. Mama treh otrok bi naj bila velika ljubiteljica smutijev. Sadje in zelenjava ji namreč zagotovita dovolj energije in hranljivih sestavin za dober začetek dneva, prav tako pa dobro vplivata na njeno kožo ter razpoloženje.

Valižanska princesa tako v svoj smuti doda ohrovt, rimsko solato, špinačo, koriander, liste zelenega čaja in borovnice. Poleg smutija pa si privošči tudi ovseno kašo. Če vsak dan uživamo ovseno kašo, nam to pomaga pri izgubi telesne teže in zniževanju ravni sladkorja v krvi, prav tako pa pri zmanjševanju tveganja nastanka bolezni srca.

Princ George, princesa Charlotte in princ Louis pa za zajtrk najraje jedo celo sadje – največkrat se odločijo za jabolka. Kate pa jim pripravi tudi žitarice. Takšen zajtrk bi naj sicer oboževala tudi pokojna kraljica Elizabeta II., ki pri izbiri hrane ni bila preveč izbirčna.

kate kids

Kate Middleton je nosila čudovit hlačni kostim, ki je lahko odlična alternativa poročni obleki

Foto: Pool / Pool / Chris Jackson / Staff / Getty Images Enteretainment; povzeto po lepotaizdravlje.rs